طرز تهیه خاویار بادمجان
طرز تهیه خاویار بادمجان
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی آسان می توانید برای 4 نفر خاویار بادمجان تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خاویار بادمجان تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم خاویار بادمجان
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- بادمجان ۴ عدد
- جعفری ۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت خاویار بادمجان
طرز تهیه خاویار بادمجان
برای تهیه خاویار بادمجان خانگی ابتدا بادمجان ها را می شوییم و روی منقل یا روی کباب پز یا روی گاز کباب می کنیم(البته می توانید آن ها را آبپز نیز کنید) و پس از خنک شدن ان ها را پوست می گیریم و گوجه فرنگی ها را می شوییم و آن ها را نیز کباب می کنیم
و اجازه می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو ریز آن ها را خرد می کنیم. سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.
همین طور سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن زیتون می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاز و سیر را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و گوجه فرنگی های خرد شده را می افزاییم
و تفت می دهیم تا آب آن ها کاملا تبخیر شود و کمی فلفل سیاه و نمک روی مواد می پاشیم و بادمجان ها را با گوشتکوب له می کنیم و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و جعفری ها را پاک می کنیم
و می شوییم و در خرد کن می ریزیم تا ریز خرد شود و داخل تابه می ریزیم و اب لیمو ترش را می افزاییم و درب تابه را می گذاریم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا مواد خوب پخته شوند،برای زیباتر شدن رنگ خاویار بادمجان می توانید
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در تابه ای کوچک همراه با کمی روغن تفت دهید و به خاویار بادمجان اضافه کنید.حدودا 10 دقیقه زمان برای پخت کامل آن کافی است.خاویار بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با نان نوش جان کنید.